Search

Økið rundan um H-bygningin asfalterað

Nú er asfalterað rundan um H-bygningin á Landssjúkrahúsinum. Hendan vakra heystardagin sást reiðiliga, hvussu økið rundanum kemur til sín rætt.

Útsýnið frá H-bygninginum er heilt framúr. Bygningurin rúmar millum annað føðideild, seingjardeildum, uppihaldsøkjum, konferansudepli, endurvenjingardepli, psykiatriskair dagdeild, psykiatriskari seingjadeild, almennari kantinu, stórkøki, goymslu og parkeringskjallara.

Her er eitt av nýggju parkeringsplássunum. Umleið 130 nýggj parkeringspláss koma afturat teimum verandi á Landssjúkrahúsinum.

Parkeringskjallarin rúmar umleið 50 bilum.

Kristian Niclasen, byggifrøðingur hjá SNA, er projektleiðari á H-bygninginum.


12 views

© 2020 by SNA             SNA arkitektar | Landavegur 9 | FO-100 Tórshavn | Faroe Islands | Tel +298 354812 | sna@sna.fo