top of page

BESTYRELSE

Frans Andersen, bestyrelsesformand

Selmar Nielsen

 

LEDELSE

Selmar Nielsen, direktør

Frans Andersen, udviklingschef

Christoffur Gert Nielsen, økonomichef

CVR-NR

39298228

BANKFORBINDELSE

Danske Bank - Reg.nr.: 3409 Konto: 12630409

 

HISTORIE

Selmar Nielsen Arkitektur Sp/f er et af Færøernes mest anerkendte arkitektfirmaer. Det blev grundlagt i 2001 af Selmar Nielsen, arkitekt MAA, der siden har varetaget den daglige ledelse. Siden etableringen har tegnestuen formgivet en række af landets mest markante byggerier - fra byplanlægningsprojekter til institutions- og undervisningsbyggeri samt bolig- og erhvervsbyggeri.


Tegnestuen er færøsk forankret med hovedkontor i Torshavn, og det karakteristiske miljø tæt på den vilde natur er en af vores vigtigste inspirationskilder.


Vores målsætning er at skabe arkitektur, der opfylder fremtidige krav til funktion, miljø, bæredygtighed og interaktion med omgivelserne. Vi forstår og respekterer de særlige klimatiske, økologiske og funktionelle behov på Færøerne. Samtidig arbejder vi bevidst med humanistisk arkitektur i samspil med den arkitektoniske form og idé. Hos SNA er kunden en nøglespiller i udviklingsprocessen. Vores omfattende erfaring inden for design og ledelse sikrer kunden en værdifuld viden omkring de enkelte projekters udviklingsmuligheder.


SNA har haft afdeling i København siden 2015 og i 2017 opkøbte SNA Árni Winther Arkitektar Sp/f.
 

Virksomheden har helt fra begyndelsen anvendt digital projektering. I dag projekteres alle sager digitalt med BIM værktøjer og Revit som platform. Virksomheden har i de seneste år styrket indsatsen omkring kvalitetsledelse, så det i dag er et naturligt ledelsesværktøj, der sikrer vore kunder den bedst mulige rådgivning.


SNA håndterer opgaver med en bemanding fra enkeltpersoner til teams på ti eller flere. Virksomheden beskæftiger teknisk personale på omkring 28 personer med en ligelig fordeling mellem arkitekter og bygningskonstruktører. Herudover støttes organisationen af administrativt personale.


Vores ambition er at yde rådgivning som arkitektonisk og teknisk er i front. Vores kunder kan forvente, at dette udføres indenfor en sikker tids- og økonomistyring. For at kunne levere dette, er medarbejdernes grundlæggende kompetencer og engagement nøglen, som der arbejdes løbende på at bevare og vedligeholde. Vi benytter os af markedets mest udviklede værktøj indenfor digital projektering og styring, herunder Revit modellering og udveksling.

Om SNA

bottom of page