top of page

Forsíða > Tænasta > Visualisering

VISUALISERING

Med 3D-visualisering kan vi vise egenskaber ved en bygning som har særlig betydning for projektet. Det kan for eksempel være, hvis der er tale om en større bygning, som træder tydeligt frem i miljøet, eller når der er tale om et alderdomshjem, hvor der er lagt vægt på tryghed og hyggelig stemning. Her er det muligt at påvise idéer, som ligger til grund for projektet og på potentialet på en måde, hvor materiale, stemning, rum og lys også får en stemme.

Vi arbejder med 3D-visualisering i forbindelse med konkurrencer, skitseforslag og projektering. Det kan være forskellige steder i et projekt. Eller midt i processen, hvor bygherren har brug for at få indtryk af en bestemt del af byggeriet. Det kan også være et endeligt projekt, hvor arkitektur, landskab og samlet udtryk skal fremhæves.

For at vise potentialet i en visualisering, bestræber vi os på at gøre dem virkelighedsnære og overbevisende. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i den kultur, vi kender: klima, lys, plantevækst, ting, tøj og stil som vi genkender os i. Vi ved, hvad der fungerer i forskellige situationer.

Visualisering kan omfatte virtual reality, hvor du kan se dig omkring i VR-briller og på den måde opleve rummet, som om du stod i det selv.

Vi kan også lave 3D-visualiseing i projekter, som vi på forhånd ikke er del af. Det vil sige, at du leverer tegninger, skitse eller grundplan, som vi laver 3D-model og visualisering ud fra. Vi aftaler nærmere om den videre proces, hvor du har mulighed for at komme med kommentarer. Således kan vi i fællesskab nå et tilfredsstillende resultat.

Her kan du se eksempler på vores visualiseringer. Du kan forstørre billederne ved først at klikke på ét, og derefter på pilene til forstørrelse. Herved kan du se mange detaljer. 

bottom of page